Uaaaaaaaaaa. Tämäkin on tunne, jonka liian moni jakaa: oma DNA on saastaista jämätavaraa. Sitä sitten ihmettelee joka toinen päivä, miten selviää arjen askareista tällaisella perimälllä. Toisaalta olen nähnyt rottien oppineen korista pelaamaan. Ja jos nyt joku valopää heittää tähän, että rotat on älykkäitä olentoja, niin EI OLE. Ihminen on määritellyt konseptin älykkyys, ja perkele soikoon ROTAT EI MAHDU SAMALLE ASTEIKOLLE. Sopiiko näin?

No. Siis joka tapauksessa tuo toinen DNA:n luovuttaja soitti taasen pyytääkseen rahaa. Kerron tän jutun siksi, että kyseinen luovuttaja on entinen pro-henkselinpaukuttaja, nykyään paukuttelee lähinnä Special Olympicseissä.

Eli henkselinpaukuttajat, tässä teille elämänohje.

Jos haluatte että tulevaisuudessa istutte tyhjäksi ryöstetyssä, ränsistyneessä entisessä huvilassa lattialla kaivamassa kattoon asti ulottuvien roskakasojen seasta tilinumeroanne, jotta saatte kaksi kymppiä tilillenne tupakkaa varten, haisten vanhalle viinalle, hielle ja märkiville makuuhaavoille, pitäkää linjanne.

Älkää koskaan tehkö mitään siksi, että haluatte tehdä sitä mitään. Tehkää asioita siksi, että isi alkaa rakastaateitä enemmän kuin sitä vanhempaa veljeä (joka on mulkku, ja jollaiseksi ette halua tulla).

Älkää ottako vastuuta mistään, mutta antakaa kovaäänisesti ymmärtää kummelityyliin: "mä osaan kaiken, mä tiedän kaiken, mimmit mua haluaa". Älkää siis koskaan tunnutsako tietämättömyyttänne tai osaamattomuuttanne.

Uskokaa, että mies on luomakunnan kruunu vain siksi, koska se on mies, ja mies hoitaa perheeseen leivän. Mies käy arkena töissä ja dokaa viikonloput. Vaimo on kiitollinen, että mies käy arkena töissä ja pihassa on kaksi mersua, ja että se dokaa viikonloppuna konjakkia, koska se on hienoa juomaa se. Vaimot ovat pääsääntöisesti naisia, eikä niillä ole muita tarpeita kun saada lapsia ja jouluisin koruja, joita eivät käytä. Ja jos joskus tulee kännipäissään tempastua vaimoa päähän, se on vaimolle ihan oikein, koska kuka jaksaa nalkuttavia ämmiä.

Tehkää vaimolle lapsia, joite voitte käyttää hyväksenne. Tässä maailmantilanteessa ainakin kaksi pitää hommata, jos meinaa saada eläkettä. Luonnollisestikin on tärkeämpi, että lapset menevät hyväpalkkaiseen työhön, koska sitten niillä on rahaa huolehtia teidän viinavarastonne täyteen, kun viisikymppisinä vihdoin saavutatte ansaitun vapaaherruutenne, vaikkei omaa eläkettä olisi kertynytkään, kun asiasta ei viitsinyt huolehtia silloin, kun firma oli vielä pystyssä. Piti ostaa elektroniikkaa nimittäin.

Vittuilkaa lapsillenne silloin, kun he oman elämänsä jatkeena yrittävät pyörittää teidänkin karusellianne. He ovat täällä vain ja ainoastaan siksi, että teitä panetti. Ei siinä ollut niillä osuutta eikä arpaa. Soitelkaa lapsillenne silloin tällöin ja kertokaa, mitä lukee rasvapurkkien kyljessä, mitä mulkkuveli on tehnyt, ja että haavat märkii. Älkää käyttäkö puhelun aikana rahvaan fraaseja kuten esimerkiksi "mitä kuuluu". Jos sellainen sattuu lipsahtamaan, aloittakaa mahdollisimman nopeasti kertomaan niistä rasvapurkeista, mulkkuveljistä ja haavoista.

Antakaa lapsillenne anteeksi se, etteivät he halua olla kanssanne tekmisissä. Heihin sattuu.